fbpx
Home » Noticies » UN 2020 PER OBLIDAR I UN 2021 PER CELEBRAR

Deixem enrere un any 2020 atípic i molt complicat, en què el nostre sector està patint especialment les conseqüències derivades d’aquesta pandèmia. Fa mesos que no es realitzen fires, congressos o esdeveniments presencials, els teatres i espais culturals han vist restringida la seva activitat o limitació de l’aforament, i en general tot el sector pateix la manca d’ajudes directes per part del portal de les administracions públiques.

Tot això ens ha obligat a reinventar-nos per trobar maneres alternatives de poder seguir treballant i, en definitiva, subsistint. En el nostre cas, per exemple, hem ampliat les solucions que oferim per platós o estudis per a realitzar esdeveniments virtuals o hem llançat packs de terres de dansa especials per ballar a casa.

Estem a les portes d’un any 2021 que ens porta una mica d’esperança amb l’arribada de les vacunes i que sembla que la tornada a la “normalitat” està una mica més a prop. A més, aquest any TEATRERYA compleix quinze anys i encara mirant enrere recordem situacions difícils, com una crisi econòmica, una pandèmia com l’actual ha estat una cosa totalment inesperada i imprevisible per a tothom.
Els nostres inicis van estar focalitzats especialment en la confecció de cortinatges per teatres i espais culturals o en la decoració efímera per a esdeveniments. Durant els anys posteriors ens hem anat professionalitzant i millorant la nostra oferta de productes, per arribar a les diferents necessitats de mercat.

Durant aquest temps, hem ampliat el nostre catàleg de teles de projecció o teixits escènics i ignífugs com, per exemple, velluts, muletons, gases i tuls o Chroma Key, entre d’altres. També hem incorporat una àmplia selecció de riells per a cortines manuals o motoritzats i idonis per a tot tipus de projectes. O fins i tot nous productes de tecnologia escènica com el nostre nou sistema Kabuki.
Menció a part ha estat la incorporació a la nostra oferta de productes dels terres de dansa. Gràcies a l’ampli ventall d’opcions que oferim com linòleums, tarimes de dansa, subterres o accessoris, recentment ens hem convertit en un referent a nivell nacional en la venda i instal·lació de terres professionals per a la dansa.

D’altra banda, la creixent demanda en el mercat de la decoració per a esdeveniments ha estat un altre factor clau en l’evolució i creixement de TEATRERYA els últims anys. Hem creat una marca especialitzada DECO4EVENTS per oferir als nostres clients serveis i productes personalitzats d’escenografia i decoració efímera per a esdeveniments.

En definitiva, fem balanç d’aquests quinze anys i estem satisfets amb la nostra evolució i creixement tant a nivell professional com personal. I no podem sinó ser optimistes amb el que ens ofereixen els pròxims anys un cop deixem enrere aquesta pandèmia.

Per aquest motiu, tot i el moment actual, no volem deixar de celebrar-amb tu i hem preparat grans descomptes en una selecció de productes com sòls per a dansa, cortinatges de cambra negra o vellut, ciclorames de chroma key, teles acústiques, rails per a cortines o sistema kabuki. Aprofita les nostres ofertes per realitzar la teva comanda!

Archives

Categories

Per més informació consulti…

Teixits ignífugs

Linolis de dansa

Pantalles de projecció

Share This