fbpx
Home » Noticies » UN 2020 PER OBLIDAR I UN 2021 PER CELEBRAR

Deixem enrere un any 2020 atípic i molt complicat, en què el nostre sector està patint especialment les conseqüències derivades d’aquesta pandèmia. Fa mesos que no es realitzen fires, congressos o esdeveniments presencials, els teatres i espais culturals han vist restringida la seva activitat o limitació de l’aforament, i en general tot el sector pateix la manca d’ajudes directes per part del portal de les administracions públiques.

Tot això ens ha obligat a reinventar-nos per trobar maneres alternatives de poder seguir treballant i, en definitiva, subsistint. En el nostre cas, per exemple, hem ampliat les solucions que oferim per platós o estudis per a realitzar esdeveniments virtuals o hem llançat packs de terres de dansa especials per ballar a casa.

Estem a les portes d’un any 2021 que ens porta una mica d’esperança amb l’arribada de les vacunes i que sembla que la tornada a la “normalitat” està una mica més a prop. A més, aquest any TEATRERYA compleix quinze anys i encara mirant enrere recordem situacions difícils, com una crisi econòmica, una pandèmia com l’actual ha estat una cosa totalment inesperada i imprevisible per a tothom.
Els nostres inicis van estar focalitzats especialment en la confecció de cortinatges per teatres i espais culturals o en la decoració efímera per a esdeveniments. Durant els anys posteriors ens hem anat professionalitzant i millorant la nostra oferta de productes, per arribar a les diferents necessitats de mercat.

Durant aquest temps, hem ampliat el nostre catàleg de teles de projecció o teixits escènics i ignífugs com, per exemple, velluts, muletons, gases i tuls o Chroma Key, entre d’altres. També hem incorporat una àmplia selecció de riells per a cortines manuals o motoritzats i idonis per a tot tipus de projectes. O fins i tot nous productes de tecnologia escènica com el nostre nou sistema Kabuki.
Menció a part ha estat la incorporació a la nostra oferta de productes dels terres de dansa. Gràcies a l’ampli ventall d’opcions que oferim com linòleums, tarimes de dansa, subterres o accessoris, recentment ens hem convertit en un referent a nivell nacional en la venda i instal·lació de terres professionals per a la dansa.

D’altra banda, la creixent demanda en el mercat de la decoració per a esdeveniments ha estat un altre factor clau en l’evolució i creixement de TEATRERYA els últims anys. Hem creat una marca especialitzada DECO4EVENTS per oferir als nostres clients serveis i productes personalitzats d’escenografia i decoració efímera per a esdeveniments.

En definitiva, fem balanç d’aquests quinze anys i estem satisfets amb la nostra evolució i creixement tant a nivell professional com personal. I no podem sinó ser optimistes amb el que ens ofereixen els pròxims anys un cop deixem enrere aquesta pandèmia.

Per aquest motiu, tot i el moment actual, no volem deixar de celebrar-amb tu i hem preparat grans descomptes en una selecció de productes com sòls per a dansa, cortinatges de cambra negra o vellut, ciclorames de chroma key, teles acústiques, rails per a cortines o sistema kabuki. Aprofita les nostres ofertes per realitzar la teva comanda!

Archives

Categories

Per més informació consulti…

Teixits ignífugs

Linolis de dansa

Pantalles de projecció

Share This
Obrir xat
Tens algún dubte?
Deixa el teu missatge i t'atendrem tan aviat com ens sigui possible.

Servei exclusiu de xat disponible de 9h - 14h.
Pots contactar telefònicament amb nosaltres trucant a l'934324634.