fbpx
Home » Terres de dansa » Terres de dansa: preguntes i respostes
Suelos de danza

Què terres de dansa teniu a Teatrerya?
Oferim una àmplia selecció de Terres de dansa professionals per a escoles de dansa, acadèmies, companyies, estudis, sales d’assaig, teatres i per a tot tipus d’escenaris.

Quina garantia de qualitat tenen els vostres terres?
Treballem amb els principals fabricants i els materials més avançats de mercat, per oferir als nostres clients terres de dansa de la màxima qualitat.

Què fiabilitat i seguretat tenen els vostres terres?
Els nostres terres de dansa són totalment fiables i segurs, a més compleixen amb les normatives vigents d’elasticitat, amortiment, fricció o lliscament.

Tinc una sala de dansa, Quina opció de terra em recomaneu?
Generalment dependrà de l’ús i tipus de dansa que es realitzi, però l’opció de terra més recomanada és utilitzar la nostra tarima de dansa especial amb amortiment combinada amb un tapis de dansa professional de la nostra àmplia gamma.
Oferim solucions personalitzades a cada espai segons les necessitats. Contacta amb nosaltres i t’assessorarem.

Quines característiques té la vostra tarima de dansa?
La nostra tarima de dansa està realitzada amb panells de fusta de bedoll d’alta resistència i sistema especial d’amortiment amb polímers d’alta densitat. La unió entre taulers és molt senzilla mitjançant llengüeta / ranura i complementat amb un sistema especial de tancament mitjançant clau. L’acabat de la tarima de dansa pot ser en fusta de bedoll estàndard, envernissat o color negre.

Com s’ha d’instal·lar la tarima de dansa?
La nostra recomanació és que la instal·lació la realitzin els nostres tècnics especialitzats. Així i tot, oferim la possibilitat d’adaptar la tarima de dansa perquè la instal·lació la pugui fer un mateix de manera senzilla o fins i tot adaptar la tarima de dansa perquè sigui portàtil i desmuntable.
Es importante que la instalación de la tarima de dansa es realitzi en espais secs, de temperatura moderada i sobre una superfície anivellada i compacta, evitant irregularitats.

Tinc un pressupost limitat, hi ha una altra alternativa més econòmica a la tarima de dansa?
Sí, disposem de subterra Komfort especialment ideat com a alternativa econòmica a la tarima de dansa, per instal·lar sobre terres especialment durs i que siguin més confortables i suaus per a la dansa. El subsòl terra Komfort s’ha de complementar amb un tapís de dansa de la nostra àmplia gamma.

Quines opcions de linòleum teniu?
Oferim un ampli ventall de tapissos de dansa de diferents prestacions i característiques, adequats per a tot tipus de disciplines: Drosselmeyer, Confidance 6.0, Confidance Plus, ConfidanceConsor, Event o ColorX Plus.

Com s’instal·la un linoli de dansa?
Un linoli de dansa pot instal·lar-se de manera permanent, semipermanent o portàtil, segons quin sigui l’ús que es vulgui realitzar.
En la instal·lació permanent, el tapís de dansa s’encola a terra i posteriorment les juntes es termo-segellen mitjançant un cordó especial de la mateixa tonalitat que el linoli.
En la instal·lació semipermanent, el tapís de dansa es fixa a terra mitjançant una cinta adhesiva de doble cara especial i posteriorment, si es vol, també poden termo-segellar les juntes amb el cordó de el mateix color que el linòleum.
En la instal·lació portàtil el tapís de dansa s’uneix entre si mitjançant una cinta especial de el mateix color, que es col·loca sobre cadascuna de les juntes entre peces de linoli.

Puc instal·lar un linòleum sobre qualsevol superfície?
La nostra recomanació és instal·lar el tapís de dansa sobre una superfície completament plana i que ofereixi un amortiment adequada, com una tarima de dansa o un subterra, perquè sigui un superfície confortable i segura per als ballarins. És important evitar instal·lar el linòleum directament sobre superfícies excessivament dures o superfícies com moqueta que no aporten les condicions de fricció òptimes.

Com afecten els canvis de temperatura a l’linòleum?
Els tapissos de dansa són superfícies viníliques que en condicions de baixa temperatura tendeixen a contraure i tornar-se més durs. De la mateixa manera, quan la temperatura és alta, els tapissos de dansa tendeixen a dilatar-se i tornar-se més flexibles. La nostra recomanació és que l’espai on s’instal·li el tapís de dansa sigui de temperatura moderada i constant durant tot l’any.

Puc utilitzar el tapís de dansa en exterior?
La nostra recomanació és només utilitzar els tapissos de dansa en exterior en situacions sense humitat i amb una correcta protecció a l’exposició solar. La humitat fa que el tapís de dansa rellisqui amb el risc que comporta per als ballarins. En canvi, una exposició excessiva a el sol o a les altes temperatures, pot provocar que el tapís de dansa s’escalfi en excés i botiga a dilatar-se.

El linòleum requereix manteniment?
Sí, és important realitzar una neteja o manteniment regular de l’linòleum per eliminar possibles residus, resines o marques de sabates. Recomanem utilitzar la nostra gamma de líquids netejadors según el tipo de mantenimiento que se quiera realizar.

Com recomaneu emmagatzemar el linòleum?
En primer lloc, el tapís de dansa ha d’estar correctament enrotllat en el seu tub de cartró per evitar possibles deformacions. Posteriorment, el rotllo de tapís pot guardar-se en un sac de tela d’alta resistència o en un carro especial per a emmagatzematge de tapissos de dansa (fins a un màxim de 8 rotllos). És important emmagatzemar els tapissos de dansa en espais de temperatura moderada i sobre superfícies planes, evitant irregularitats que puguin marcar el tapís.

 

¡Contacta amb nosaltres o Sol·licita un pressupost sense compromís i t’assessorarem sobre l’opció més adequada per al teu projecte!

Archives

Categories

Guia per escollir el millor linoli o terra de dansa

Guia per escollir el millor linoli o terra de dansa

Sabem que de vegades l'elecció del terra de dansa adequat pot ser complicada, per aquest motiu hem preparat una senzilla guia per escollir el millor terra per ajudar-te a escollir l'opció de linoli o terra de dansa que millor s'adapti al teu projecte d'entre tota la...

Per més informació consulti…

suelos y tapices de danza

Terres de dansa

tarima de baile manero classic

Tarima de dansa

Subsuelo Komfort

Substerres
Protectors

Share This