fbpx
Home » Renova els teus telons!

¿ESTAS PENSANT EN RENOVAR ELS CORTINATGES DEL TEU ESPAI ESCÈNIC?

 

T’oferim descomptes especials en la confecció de cortinatges i telons per a espais escènics en una àmplia gamma de velluts i teixits ignífugs. A més, podràs completar els teus cortinatges amb una gran selecció de carrils manuals o motoritzats.

Solucions integrals i personalitzades de telons per a embocadures i cortines per a escenaris perfectes per a tot tipus d’espais com teatres, auditoris, platós de televisió, sales de cinemes, espais culturals, sales polivalents o centres escolars.

Aprofita aquesta promoció! Contacta amb nosaltres i demana’ns un pressupost sense compromís.

Canvas blanco

VELLUTS IGNÍFUGS

Àmplia selecció de velluts ignífugs de diferents gramatges, de cotó o sintètic i amb una extensa carta de colors disponibles. Velluts idonis per a confecció de tot tipus de cortinatges per a espais públics.

Event negro

RIELLS PER A CORTINES i TELONS

Sistemes de rails per a cortines petites, mitjanes i per a grans ambients disponibles d’accionament manual, mitjançant corda o d’accionament motoritzat. Sistemes de carrils per a cortines perfectes per a tot tipus d’instal·lacions.

Truss blanco

CÀMERA NEGRA

Si a més vols renovar la càmera negra del teu espai escènic No ho dubtis! T’oferim diferents opcions de teixits ignífugs idonis per confeccionar cortinatges de cambra negra o blackout com a teló de fons, potes, bambolines o faldons, entre d’altres.

RGPD

New Field

7 + 15 =