fbpx
Home » Pantalles de projecció » Què has de valorar abans de comprar una pantalla de projecció

Anem a explicar-te i donar-te més informació sobre tots aquells aspectes i característiques tècniques que has de tenir en compte abans de comprar una pantalla de projecció.

Pantalla de projecció

Escollir la tela de projecció més adequada per la teva pantalla està principalment condicionat a l’espai en el qual s’instal·larà i al tipus de projecció que es vol realitzar: projecció frontal, retroprojecció o una combinació d’ambdues. Però hi ha ha tota una sèrie de característiques tècniques molt rellevants que influeixen en els aspectes anteriors i has de tenir en compte abans de comprar una pantalla de projecció, com són la neutralitat de colors, el contrast, la brillantor, l’angle de visió o el hotspot.

NEUTRALITAT DE COLOR DURANT LA PROJECCIÓ

La neutralitat en la reproducció dels colors es refereix principalment a què en la projecció no predomina cap color sobre un altre, sinó que tots es reprodueixen de manera neutra. Les teles de retroprojecció NEVE i DARK PEARL són excel·lents opcions de neutralitat en la reproducció de color.

CONTRAST DE LA PANTALLA

El contrast es defineix com la diferència d’intensitat de la lluminositat en la projecció entre la gamma de blanc i negre, o de la resta de gamma de colors. Habitualment les teles de projecció de colors foscos ofereixen un major contrast, com la tela de retroprojecció BLACK PEARL o les teles de projecció frontal WIEN o CARBON.

BRILLANTOR DE LA TELA DE PROJECCIÓ

La brillantor o lluminositat és la quantitat de llum emesa o reflectida per un objecte, que normalment es tradueix en els colors com claredat o foscor. La tela de projecció frontal WHITESTAR o la tela de retroprojecció NEVE ofereixen una excel·lent lluminositat a la projecció.

ANGLE DE VISIÓ

L’angle de visió en la projecció és el ventall d’espai en el qual la qualitat de la imatge projectada i percebuda per l’espectador és òptim. Normalment quan s’està centrat en la projecció la imatge és òptima i a mesura que ens desplacem lateralment, ampliant l’angle de visió, la imatge va perdent qualitat. En aquest aspecte, les teles de retroprojecció NEVE i DARK PEARL o les teles de projecció frontal WHITESTAR o WIEN són excel·lents opcions.

HOTSPOT FACTOR A TENIR EN COMPTE DURANT LA RETROPROJECCIÓ

El hotspot o “punt calent” és el feix de llum del projector que s’aprecia en el centre de la projecció i que no és difuminat per la pantalla de projecció. És un aspecte molt important ja que sol ser bastant molest per a l’espectador, especialment en retroprojecció. Les millors opcions de tela de projecció totalment lliure de hotspot són NEVE i DARK PEARL o les teles de projecció frontal WHITESTAR o WIEN.

Pantalla de proyección

Estàs pensant en comprar una pantalla de projecció? Si és així, tenint en compte tots els factors descrits anteriorment, sense dubte et recomanem per retroprojecció les teles NEVE o DARK PEARL i per projecció frontal les teles WHITESTAR o WIEN.

Contacta amb nosaltres o demana’ns un pressupost sense compromís i t’assessorarem sobre l’opció més adequada al teu projecte!

Archives

Categories

Guany a la projecció

Guany a la projecció

En un article anterior vam parlar sobre les característiques tècniques hem de valorar abans de comprar una pantalla de projecció com la brillantor, el contrast o el hotspot. Però hi ha un altre factor tècnic molt rellevant que hem de valorar per escollir la pantalla...

Acabats per telons i cortines

Acabats per telons i cortines

TIPUS D'ACABATS PER TELONS I CORTINES Què acabat perimetral necessites per la teva cortina o teló? Per resoldre aquesta pregunta hem preparat una senzilla i pràctica guia visual perquè coneguis les diferents opcions disponibles i ajudar-te a escollir l'acabat...

Cortinatges i telons d’una embocadura de teatre

Cortinatges i telons d’una embocadura de teatre

L'embocadura és l'obertura de l'escenari d'un teatre a través de la qual el públic pot veure l'escena. Ve normalment definida per l'arc de prosceni i delimitada pels cortinatges d'embocadura com són el teló de boca, bambalinón o els arlequins. A continuació, detallem...

Per més informació consulti…

Pantallas de proyección

Neve

Share This