fbpx
Home » Noticies » Novetats en Teatrerya per al 2021

Amb l’arribada d’aquest nou any us portem moltes novetats i nous productes que incorporem al nostre catàleg de teixits ignífugs i escenogràfics, linolis de dansa, terres per a esdeveniments o tecnologia escènica, entre d’altres.

La primera novetat és la renovació de la nostra gamma de teixits de​ llana Woolserge , que milloren en qualitat i s’amplien amb tres opcions diferents: Woolserge EN460 , Woolserge EN660  o Woolserge EN820. Podràs escollir entre tres alternatives de teixit de llana de gran qualitat i amb la millor absorció acústica.

Tejido de lana wollserge

Woolserge

Tejido acústico Lightsorber
Echo LightSorber

També arriben els nous velluts acústics ECHO LIGHTSORBER DD25  i ECHO LIGHTSORBER D18. Velluts que ofereixen unes excel·lents prestacions acústiques i que tenen el color negre més intens de mercat i amb major neutralitat de color per a tot tipus de llum.

El nostre catàleg de teles per Chroma Key s’ha ampliat amb l’arribada dels teixits​ GREEN SCREEN y BLUE SCREEN. Tots dos teixits són de qualitat superior, gràcies a estar fabricats en Trevira CS, i ofereixen uns grans resultats com a fons per a efectes de Chroma Key.

Tejido de lana wollserge
Chroma Key
Gasa aurora
Aurora

En la nostra gamma de teixits ignífugs per a decoració hem afegit 3 novetats, la gasa escènica AURORA d’efecte metal·litzat i el teixit estructural LIROX modelable i extremadament resistent. També hem substituït la nostra gasa de projecció làser per la nova gasa IRIDIUM d’excel·lent qualitat i disponible en 6 colors.

Una de les novetats més cridaneres, és que incorporem al nostre catàleg de terres una extensa selecció de moquetes sintètiques per utilitzar en teatre, esdeveniments, exposicions o escenografies. T’oferim diferents opcions com les moquetes firals BUDGET V o BUDGET R, moqueta velour 4-EXPO VEL, moqueta ris 4-EXPO RIP o PALES, gespa artificial GRAZ o SALZBURG o moqueta amb partícules brillants SPARKLING.

Tejido de lana wollserge
Pallas
Gasa aurora
T-Rex

Una altra novetat que us portem és la nova tarima modular T-REX que reemplaça a l’actual HANDY. Aquesta tarima modular compleix amb tots els estàndards de qualitat que requereix el mercat i ens permet oferir un preu molt més competitiu. En breu, tindreu tota l’informació d’aquest nou sistema T-REX disponible al nostre web.

Finalment, ens fa especial il·lusió anunciar-vos que pròximament us presentarem una nova gamma de terres de dansa de primer nivell mundial. Diferents models de linòleum amb les millors prestacions del mercat i ideats per a la dansa professional.

De moment, aquestes són algunes de les novetats per a aquest any que us podem explicar però estem treballant en altres nous productes que no trigarem a presentar-vos. Atents a les nostres xarxes socials!

 

¡Contacta amb nosaltres o demana’ns un pressupost sense compromís i t’assessorarem sobre l’opció més adequada per al teu projecte!

Benvinguts al nostre blog

Benvinguts al nostre blog

Te damos la bienvenida a nuestro blog un espacio en el que te informaremos de las últimas novedades y tendencias sobre los productos escénicos para teatro, espectáculos, escenografías o eventos.  Te proporcionaremos información y te asesoraremos para que conozcas todo...

Per més informació consulti…

Moquetes i gespa artificial

Velluts

Molleton i Woolserge

Share This