fbpx
Home » Tarimes » La tarima perfecta per escenaris

Les tarimes modulars són l’opció perfecta per realitzar a mida tot tipus d’escenaris, grades o passarel·les, tant per a usos mòbils o desmuntables com per a instal·lacions permanents. Gràcies a la seva gran versatilitat, seguretat i opcions d’acabat són la solució ideal per a esdeveniments, congressos, concerts, teatres, sales culturals, passarel·les de moda, escoles, platós de televisió o sales de cinema, entre moltes altres opcions.
En aquesta entrada de bloc t’explicarem les principals característiques que ha de tenir una tarima perfecta per escenaris.

Tarima perfecta per escenaris

FERMESA, SEGURETAT i QUALITAT

Les tarimes modulars estan realitzades amb una estructura d’alumini reforçat de gran fermesa i resistència, que a més integra en les cantonades un reforç especial per a la subjecció de les potes amb total seguretat. El conjunt d’estructura i sobre de fusta permet certificar una càrrega màxima en la tarima de 750 kg / m2 segons la norma DIN15921. A més, la certificació alemanya TÜV aporta a les tarimes modulars un plus de qualitat i valor afegit sobre els seus competidors.

¿INTERIOR O EXTERIOR? ¡TU TRIES!

La tarima perfecta per escenaris ha de ser polivalent i s’ha de poder utilitzar en tot tipus d’espais, per això una tarima ha d’estar disponible en diferents opcions d’acabat al sobre segons si el seu ús serà en espais interiors o exteriors. El sobre acabat amb tauler de fusta estàndard és indicat per a usos en interiors, mentre que el contratxapat fenòlic hidròfug i antilliscant és perfecte per utilitzar en exteriors per la seva gran resistència i durabilitat.

Archives

Categories

Tarima con acabado para interiores
Tarima con acabado para exteriores

TÚ POSSES ELS LÍMITS

Gràcies a les diferents mides i acabats disponibles, a la seva altura totalment regulable i la possibilitat de realitzar peces a mida, amb les tarimes modulars es pot realitzar qualsevol forma d’escenari, grada o passarel·la que imaginis: tarimes circulars, grades obliqües, escenaris a de diferents nivells, entre moltes altres opcions. La versatilitat és un punt clau per a una tarima perfecta.

Escenario
Gradas

T-REX ES LA TARIMA PERFECTA PER ESCENARIS

La tarima per escenaris T-REX és sinònim de qualitat, gràcies al seu disseny altament testat i perfeccionat, i compleix amb tots els requisits i estàndards de seguretat que requereix el mercat. I tot això a un preu molt competitiu!

CERTIFICACIÓ DIN 15921:

La norma DIN 15921 s’aplica a la tecnologia de l’entreteniment i concretament fa referència als requeriments de seguretat de les plataformes o marcs d’alumini. Integra la planificació, selecció, fabricació, ús previst i proves de les plataformes i marcs d’alumini que poden utilitzar com a escenaris, rampes, grades, graons o escales i incloses baranes.

CERTIFICACIÓ TÜV:

TÜV Rheinland Group pertany a una de les organitzacions certificadores alemanyes que creen i desenvolupen normes o estàndards basats en la seguretat, qualitat, confort o usabilitat. Aquest tipus de certificació proporciona un valor afegit sobre el producte per a l’usuari final i un avantatge competitiu per a la venda d’aquest.

Necessites una tarima o escenari de qualitat? ¡Contacta amb nosaltres o demana’ns un pressupost sense compromís i t’assessorarem sobre l’opció més adequada per al teu projecte!

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Para más informació consulti…

Tarima per escenaris T-Rex

Linolis de dansa

Moquetes i gespa artificial

Share This