fbpx
Home » Terres de dansa » Guía ràpida de moquetes

Hem preparat per a tu una senzilla guia en la qual t’expliquem els diferents tipus de moquetes que utilitzem per a decoració, els principals usos i com realitzar una correcta instal·lació i manteniment.

Guía rápida de moquetas

¿Qué es una moqueta?

Una moqueta és un revestiment tèxtil de tramat fort i resistent, que es fabrica amb fibres naturals o sintètiques. La moqueta s’utilitza generalment per cobrir terres o entapissar parets i per proporcionar un ambient càlid i acollidor a l’espai en què s’utilitza.

A continuació, detallem els principals tipus de moquetes sintétiques que utilitzem per decoració:

Moqueta ferial:

Moqueta punxonada llisa realitzada amb polipropilè. Moqueta d’aspecte tipus feltre, econòmica i de bones prestacions, idònia per a tot tipus d’instal·lacions efímeres en esdeveniments o decoracions. Els principals models de moqueta firal són BUDGET V  o BUDGET R

Moqueta velour:

Moqueta punxonada tipus velour realitzada amb polipropilè de qualitat superior. Moqueta d’aspecte vellutat, confortable i idònia per a instal·lacions efímeres o permanents en tot tipus d’espais. Una moqueta velour seria el model VEL.

Moqueta bucle:

Moqueta punxonada tipus bucle realitzada amb polipropilè de qualitat superior. Moqueta d’aspecte arrissat amb alta resistència al desgast, idònia per a instal·lacions permanents en tot tipus d’espais. Son un exemple d’aquest tipus de moqueta bucle els models RIP o PALLAS.

Limpiar moquetas

¿Com instal·lar la moqueta?

El primer pas a realitzar és mesurar l’espai a cobrir i calcular els metres totals de moqueta que necessitarem en funció del seu ample. El següent pas és netejar bé la superfície per eliminar qualsevol residu i assegurar-nos que està completament plana i seca. Posteriorment desenrotllem la moqueta i tallem les peces necessàries deixant un sobrant perimetral d’uns 5-10 cm. Un cop tenim les peces tallades, podem començar a instal·lar la primera ajustant-la a un lateral de l’espai a cobrir i anem afegint les altres peces superposant entre elles uns 5 cm. Tot seguit farem servir un cúter trapezoïdal per realitzar el tall de les juntes entre peces de moqueta, tallant directament on es superposen dues peces i deixant una junta perfectament alineada. Utilitzarem una cinta de doble cara o un adhesiu especial per a fixar la moqueta a terra amb total garantia. Finalment, només ens quedarà retallar el sobrant perimetral que ens quedi de la moqueta.

¿Com netejar la moqueta?

Les moquetes poden acumular brutícia o pols i és imprescindible fer un bon manteniment i neteja. En primer lloc, és important esmentar que la neteja generalment desgasta la moqueta pel que, en la mesura del possible, cal evitar que s’embruti. El procediment de neteja més indicat és fer un aspirat de la moqueta. En el cas d’existir alguna taca, s’ha d’actuar el més aviat possible aplicant un producte de neteja específic en sec i fregant suaument fins a eliminar la taca. És important assecar bé la moqueta per evitar que es pugui malmetre amb la humitat.

¡Contacta amb nosaltres o demana’ns un pressupost sense compromís i t’assessorarem sobre l’opció més adequada per al teu projecte!

Archives

Categories

Guia per escollir el millor linoli o terra de dansa

Guia per escollir el millor linoli o terra de dansa

Sabem que de vegades l'elecció del terra de dansa adequat pot ser complicada, per aquest motiu hem preparat una senzilla guia per escollir el millor terra per ajudar-te a escollir l'opció de linoli o terra de dansa que millor s'adapti al teu projecte d'entre tota la...

Per a més informació consulti…

Moquetes i gespa artificial

Moqueta Budget V

Moqueta Pallas

Share This