fbpx
Home » Casos d'èxit » Fab Lab Madrid
Fab lab carriles TT2

Us presentem una instal·lació que realitzem al centre educatiu Fab Lab IED de Madrid on instal·lem cortinatges de doble cara muntats sobre carrils circulars per separar diferents aules i espais.

Vam instal·lar a 9 aules diferents carrils circulars d’accionament manual amb cortines de doble cara i acabades amb un alt arrufat, que embolicaven totalment cada aula creant espais elegants i amb una gran intimitat. A més, instal·lem diferents carrils rectes manuals amb cortines de doble cara al mateix teixit, per crear divisions de sales i ambientacions en altres espais.

Fab Lad Madrid Tapaluz

El sistema de carril triat pel nostre client va ser el model TT2 d’accionament manual, pel senzill maneig i la gran fiabilitat. Mentre que el teixit escollit, va ser TAPALUZ en color blau i vermell, un teixit sintètic d’aparença setinada, gran presència i totalment opac.

En total per fer aquesta instal·lació, necessitem més de 300 metres lineals de sistema de riel TT2 d’accionament manual i més de 3.000 m2 de teixit TAPALUZ per a la confecció de tots els cortinatges.

El resultat va ser tot un èxit i el nostre client va quedar encantat amb el resultat.

Archives

Categories

Acabats per telons i cortines

Acabats per telons i cortines

TIPUS D'ACABATS PER TELONS I CORTINES Què acabat perimetral necessites per la teva cortina o teló? Per resoldre aquesta pregunta hem preparat una senzilla i pràctica guia visual perquè coneguis les diferents opcions disponibles i ajudar-te a escollir l'acabat...

Leer más

Per més informació consulti…

Tela acústica Tapaluz

Tela acústica Tapaluz

Rieles para cortinas TT2

Rieles para cortinas TT2

Telas acústicas

Telas acústicas

Share This