fbpx
Home » Casos d'èxit » INSTAL·LACIÓ DE CHROMA KEY ENVOLTANT DE GRANS DIMENSIONS

Us presentem una instal·lació que fem d’una estructura de Chroma Key envoltant de grans dimensions en un plató de producció audiovisual ubicat a Barcelona, per a la realització de tot tipus d’esdeveniments i presentacions

Normas de reacción al fuego

En primer lloc, realitzem la construcció i instal·lació d’una estructura en fusteria de 12 m d’amplada, 7 m de fons i 4 m d’alçada amb corbes de 90 graus a les unions entre parets i entre parets i terra, per aconseguir l’efecte important sense fi en un Chroma Key. Totes les juntes de l’estructura van ser emmassallades i polides amb especial cura, perquè fossin inapreciables. Posteriorment apliquem diverses capes de la nostra pintura especial paret efecte Chroma Key per aconseguir un acabat perfectament uniforme en color Digital Green.

Normas de reacción al fuego

A continuació, instal·lem el nostre tapís especial per a Chroma Key en color Digital Green, per completar l’espai de terra amb unes dimensions de 12 m d’amplada i 7 m de fons. La tonalitat de color de la nostra pintura i tapís per a Chroma Key encaixen a la perfecció, assegurant que no hi ha canvis de tonalitat o ombres. L’elecció del tapís de Chroma Key va ser gràcies a la seva facilitat de manteniment i versatilitat per muntar i desmuntar.

Normas de reacción al fuego

A més, també instal·lem un cortinatge perimetral a tot plató que permetés amagar l’estructura de Chroma Key i transformar l’espai en una caixa negra de 12 m x 12 ma 4,50 m d’alçada. Per això, instal·lem un sistema de carril circular amb el nostre model TT2 d’accionament manual, que ofereix un maneig senzill i una gran fiabilitat. Mentre que confeccionem els cortinatges amb el nostre teixit STAGE MOLLETON TREVIRA CS de color negre, que és un teixit de qualitat superior, robust, opac i d’aparença totalment mat.

Fab Lad Madrid Tapaluz
Fab Lab Madrid

Fab Lab Madrid

Us presentem una instal·lació que realitzem al centre educatiu Fab Lab IED de Madrid on instal·lem cortinatges de doble cara muntats sobre carrils circulars per separar diferents aules i espais. Vam instal·lar a 9 aules diferents carrils circulars d'accionament...

Leer más

Per més informació consulti…

Pintura para chroma key

Pintura para Chroma key

Chroma Key Floor

Chroma Key Floor

Chroma key

Chroma Key

Share This