fbpx

Serveis

Taller de confecció

La confecció es un dels majors puntals de Teatrerya. Des de els nostres inicis, contem amb el nostre taller de confecció integrat per els millors experts. La més extensa gama de teixits escènics, un assessorament personalitzat, la millor confecció i els ajustats terminis d'entrega son tot el que necessites per garantitzar l'éxit del teu projecte. Digues el que necessites i deixa la resta a les nostres mans.

lloguer

En Teatrerya també comptem amb un ampli estoc de productes en lloguer en òptim estat i assequible proporcionant solucions idònies per a cada un dels teus projectes. Cortines, telons, ciclorames, tuls, sistema Pipe & Drape, tapissos de dansa, carrils per a cortines, Kabuki drop system i pistes de ball portàtils, són només alguns exemples.

SOLDADURA D'ALTA FRECQÜENCIA

Soldadura d'alta freqüència per pantalles de projecció amb unes unions extremadament fines de menys de 1 mil·límetre però de gran resistència i durabilitat. Aquesta precisió en la soldadura garanteix una correcta transmissió de la llum en la projecció evitant les molestes ombres en les unions. En Teatrerya podem produir qualsevol forma i mesura de manera totalment personalitzada gràcies a la nostra maquinària especial per a dissenys a mida.

DECORACIÓ D'ESDEVENIMENTS

En DECO4EVENTS oferim solucions innovadores i creatives de decoració i arquitectura efímera per a esdeveniments. Un servei complet i totalment personalitzat, començant amb el disseny, passant per la producció i acabant en el muntatge final, que ens ha convertit en un referent en el mercat. Disposem d'un ampli ventall de productes i solucions de decoració per als teus projectes.

INSTAL·LACIÓ

Disposem d'un equip de professionals especialitzats que s'encarrega de realitzar la instal·lació de tots els nostres serveis de forma àgil i propera. Tèxtils escènics, tapissos i terres de dansa, carrils manuals o motoritzats, entre d'altres, són alguns dels productes que instal·lem en multitud d'espais com teatres, auditoris, televisions, pavellons, sales culturals o centres escolars, entre moltes altres opcions.

TEATRERYA TEXTILES ESCENOGRÁFICOS

A Teatrerya posem a la teva disposició la millor i més amplia selecció de productes escènics com teles ignífugues, pantalles de projecció, terres de dansa o riells per cortines, entre d’altres, idonis per utilitzar en teatre, estudis de televisió, espectacles, sales polivalents, exposicions, centres escolars o escenografies.

Projectes 100% personalitzats. A Teatrerya t’oferim un servei totalment adaptat a les teves necessitats, a més de confecció a mida de cortines ignífugues, producció de pantalles de projecció mitjançant soldadura d’alta freqüència i un equip de tècnics especialitzats per les instal·lacions.

També proporcionem solucions integrals d’arquitectura i decoració efímera per qualsevol tipus d’esdeveniment corporatiu, convenció, congres, exposició o estand a fires. A Teatrerya disposem d’un ampli ventall de possibilitats de decoració com teles ignífugues, tarimes per escenaris, cortina de fils, sistema kabuki o estructura pipe and drape, entre d’altres opcions.